Τα μέλη του συνδέσμου μας προσφέρουν στην κοινωνία απο το 1989 με πάνω απο 200 θέσεις εργασίας μέσω 500 καταστημάτων σε όλη την Κύπρο και πάνω απο 300 θέσεις εργασίας μέσω του διαδικτυακού στοιχήματος.

Stoiximan.com.cy

Stoiximan-logo1-2.png

Η Stoiximan είναι μια πολυεθνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης και κατέχει άδεια αποδοχής στοιχημάτων κλάσης Β' απο την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Golden Race

goldenracelogo.png

H Golden Race ξεκίνησε στον χώρο του στοιχήματος το 2006 με το επιτυχές λανσάρισμα των εικονικών σκυλοδρομιών. Απο τότε η  Golden Race επένδυσε και δημιούργησε πολλά προιόντα που έχουν σχέση με το στοίχημα σε εικονικά αθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Bet on Alfa Ltd

logo-vector-white-1235C-01.png

Betathlon Ltd

Η Betathlon Ltd είναι Κυπριακή εταιρεία που λειτουργεί με την εμπορική επωνυμία Cybet. Δραστηριοποιείται στον τομέα των στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης και κατέχει άδεια αποδοχής στοιχημάτων κλάσης Α’ από την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα...

paddy-power-betfair.png

Paddy Power Betfair Plc

Η Paddy Power Betfair (PPB) plc είναι μια πολυεθνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης. 

Διαβάστε περισσότερα...

Stanleybet

stanleybet.jpg

Η Stanleybet είναι μια πολυεθνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης και κατέχει άδεια αποδοχής στοιχημάτων κλάσης Β' απο την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα...

betonalfa_logo.png

Η εταιρεία BetOnAlfa Ltd, είναι Κυπριακή εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2009 δραστηριοποιείται στον τομέα των στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης και κατέχει άδεια αποδοχής στοιχημάτων κλάσης Α’ και Β' απο την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Parimatch Group

PM_logo_239x59-01.png

Η PariMatch Group είναι μια πολυεθνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης και κατέχει άδεια αποδοχής στοιχημάτων κλάσης Β' απο την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα...

SPORTRADAR AG

fb_sp_logo.png

Η Sportradar, είναι μια παγκόσμια εταιρεία αθλητικής τεχνολογίας που δημιουργεί συναρπαστικές εμπειρίες για τους λάτρεις των σπορ και τους παίκτες του στοιχήματος. Ιδρυθείσα το 2001, η εταιρεία βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη βιομηχανία του αθλητισμού.

Διαβάστε περισσότερα...

BOOKIEKO BETTING STORES LTD

Η Bookieko Betting Stores LTD είναι Κυπριακή εταιρεία που λειτουργεί με 

την εμπορική επωνυμία Bookieko. Δραστηριοποιείται στον τομέα των στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης και κατέχει άδεια αποδοχής στοιχημάτων κλάσης Α’ από την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα...